Sund virksomhed

Få en sund virksomhed hos LivsstilKBH og hjælp dine medarbejdere med at nå deres mål og opnå selvtillid. Ved kombination af foredrag og/eller personlige coaching forløb kan vi øge sundheden på din arbejdsplads. 

Arbejdspladser, der sikrer øget sundhed hos sine medarbejdere oplever ofte lavere sygefravær og mere arbejdsglæde blandt de ansatte. Medarbejdere der oplever succes med at opnå deres mål, får øget selvtillid – både personligt og fagligt.

Book LivsstilKBH til et inspirerende foredrag om at sætte sig mål og nå dem eller få hjælp til at opnå varige vaneændringer og få en sund livsstil. Vi tilbyder foredrag om emner, der har til hensigt at styrke dine medarbejderes sundhed og selvtillid. Dette kan for eksempel være motivation, implementering og positiv reframing af problemstillinger.

Er du arbejdsgiver og ønsker du at skabe øget trivsel hos dine medarbejdere, kan du også booke enten Emma eller Camilla til et skræddersyet coaching forløb, tilpasset dine medarbejderes behov.

Har du allerede en eksisterende aftale med for eksempel en fysioterapeut, en kostvejleder eller en personlig træner, kan vi hos LivsstilKBH hjælpe til med at få implementeret ændringerne i dine medarbejderes hverdag.

Prisen vil afhænge af størrelsen på din virksomhed samt antal af timer. Få en sund virksomhed hos LivsstilKBH – Kontakt os på info@livsstilkbh.dk.

Sund virksomhed